fbpx

Політика конфіденційності

КОРОТКИЙ ОГЛЯД НАШОЇ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА ВИКОРИСТАННЯ ФАЙЛІВ COOKIE

КОРОТКИЙ ОГЛЯД НАШОЇ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА ВИКОРИСТАННЯ ФАЙЛІВ COOKIE

1. ПРО НАС. Ми — БРЕНД «BAGPACK», ЗАСНОВНИКОМ ЯКОГО Є, ФОП ХРИСТОФОРОВА ЛІНА ГЕННАДІЇВНА (Юридична адреса: Київ, вул. Толстого д. 25 кв 82 код ЄДРПОУ 3077913742, ІПН 3077913742, тел.: 0677814044 email: (hidden) Ми обробляємо ваші персональні дані, виступаючи в якості спільних власників даних. Це означає, що ми несемо спільну відповідальність за обробку і захист ваших даних.

Детальніше:

У цій Політиці конфіденційності та використання файлів cookie ви знайдете всю необхідну інформацію стосовно використання нами персональних даних наших користувачів і клієнтів, незалежно від каналу або засобів передачі даних у мережі Інтернет або особисто) бренду BAGPACK в Україні, якими ви користуєтеся для взаємодії з нами.

  • Ми застосовуємо принцип прозорості щодо будь-яких операцій, що здійснюються з вашими персональними даними, щоб ви повною мірою розуміли, як і чому ми використовуємо ваші персональні дані, а також якими правами ви володієте відносно ваших персональних даних.
    • Ми надаємо вам постійний доступ до Політики конфіденційності та використання файлів cookie, а також до всієї інформації, представленої в ній. Ви можете ознайомитися з нею в будь-який час.
    • Ви також можете отримати більш детальну інформацію про те, як мивикористовуємо ваші дані допомогою подальшого співробітництва з нами.
    • Нижче представлений ряд термінів, які регулярно згадуються в даній Політиці конфіденційності та використання файлів cookie.
    • Під терміном “Платформа”, як правило, маються на увазі будь-які канали або засоби, які ви використовуєте для взаємодії з нами (за допомогою цифрових ресурсів або особисто).

  Основний з них:

  • Наш Веб-сайт bagpack.com.ua

2. ДЛЯ ЧОГО МИ ВИКОРИСТОВУЄМО ВАШІ ДАНІ.

Ми використовуємо ваші дані (отримані в мережі Інтернет або особисто), крім іншого, для адміністрування вашої реєстрації користувача, для адміністрування ваших покупок товарів або послуг, для надання відповідей на ваші запити, а також, за вашим бажанням, для відправки вам персоналізованих повідомлень. Для більш детальної інформації та ознайомлення з переліком даних, які ми збираємо.

Детальніше:

  • Залежно від цілей, з якими ми періодично обробляємо ті чи інші ваші персональні дані, як викладено нижче, нам необхідно, в залежності від кожного конкретного випадку, обробляти такі види даних:
  • дані, що засвідчують вашу особу (ім’я, прізвище, мову, країна, в якій ви перебуваєте, контактні дані і т. д.);
  • економічні відомості та дані для здійснення транзакцій (ваші платіжні дані або дані вашої кредитної карти, інформація про ваші покупки, замовлення, повернення тощо);
  • дані про підключення, географічному розташуванні та/або дані браузера (якщо ви взаємодієте з нами за допомогою мобільного телефону або іншого пристрою);
  • комерційна інформація (якщо ви підписані на нашу розсилку тощо);
  • інформація про ваші смаки та вподобання.

Звертаємо вашу увагу на те, що ми залишаємо за собою право запросити у вас при необхідності додаткові персональні дані, наведені у переліку вище, для досягнення цілей, викладених нижче.

Пам’ятайте, що завжди, коли вам необхідно вказати ваші персональні дані для доступу до будь-якої функції або сервісу Платформи, певні поля помічені в якості обов’язкових для заповнення: ця інформація потрібна нам для того, щоб надати вам необхідну послугу або забезпечити доступ до певних опцій і функцій. Прийміть до відома, що якщо ви вирішите не повідомляти нам зазначені дані, вам може бути відмовлено у реєстрації або використання зазначених сервісів або опцій.

3. З ЯКОЮ МЕТОЮ МИ ВИКОРИСТОВУЄМО ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ.

У нас є законні підстави для обробки ваших персональних даних з кількох причин. Основна причина полягає в тому, що обробка ваших персональних даних є необхідною умовою виконання договору, який ви укладаєте з нами при реєстрації, а також коли ви робите покупку або будь-якими користуєтеся нашими послугами. Ми також використовуємо ваші дані в інших цілях, наприклад, для реагування на ваші запити, а також відправки розсилок, на які ви підписалися.

Детальніше:

В цілях:

1. Адміністрування вашої реєстрації як користувача Платформи. Якщо ви вирішили стати зареєстрованим користувачем нашої Платформи, нам необхідно обробити ваші дані, щоб ідентифікувати вас як користувача Платформи й надати вам доступ до її функцій, товарів і послуг (як зареєстрованому користувачеві). Ви можете видалити ваш акаунт зареєстрованого користувача, зв’язавшись з нашим відділом обслуговування клієнтів.

2. Метою укладення та виконання договору купівлі-продажу товарів або надання послуг, який ви укладаєте з нами на Платформі. Це включає в себе обробку ваших персональних даних, головним чином в наступних цілях:

  • Для відправлення вам оновлень і повідомлень щодо опцій, товарів та послуг, що є предметом договору, в тому числі опитувань щодо якості, в цілях виявлення ступеня задоволеності клієнта наданими послугами;
  • Для адміністрування оплати придбаних вами товарів і послуг, незалежно від обраного способу оплати.

Приклад:

  • Якщо при покупці будь-якого нашого товару на Веб-сайті ви вирішите активувати опцію збереження даних вашої картки для подальших покупок, нам необхідно обробити зазначені дані в цілях активації даної опції. У разі вашої згоди на активацію цієї опції (опція автозаповнення), при подальших покупках ваші платіжні дані будуть автоматично з’являтися у відповідних полях. Таким чином, вам не потрібно буде вводити їх заново при кожній операції, і зазначені дані будуть вважатися дійсними при подальших покупках. Ви можете змінити дані ваших карт або видалити їх у будь-який час, зайшовши в розділ платіжної інформації в обліковому записі зареєстрованого користувача на Веб-сайті або в розділі “Мій акаунт”;
  • Для прийняття всіх необхідних заходів з метою контролювання і запобігання потенційного шахрайства, спрямованого проти вас і проти нас, в процесі покупки. При виявленні сумнівних операцій, на підставі результатів обробки даних ми можемо заблокувати їх;
  • Для здійснення можливих повернень товарів після їх придбання, а також управління запитами про наявність товарів, залежно від доступності зазначених опцій в той чи інший момент;
  • З метою виставлення рахунків та надання чеків і рахунків на покупки, зроблені за допомогою Платформи;

3. Для надання відповідей на запити, заявки, здійснювані за допомогою каналів обслуговування клієнтів. Ми обробляємо тільки ті персональні дані, які строго необхідні для роботи з вашими заявками або для відповідей на питання, викладені в них.

4. В маркетингових цілях Це передбачає обробку ваших персональних даних у наступних цілях:

  • Якщо ви підписані на нашу розсилку, ми обробляємо особисті дані для адміністрування вашої підписки, в тому числі для відправки персоналізованої інформації про наших товарах і послугах за допомогою різних засобів зв’язку (таких як електронна пошта і SMS-повідомлення). Ми також можемо надавати вам цю інформацію за допомогою push-повідомлень в разі, якщо вони активовані на вашому мобільному пристрої;
  • Звертаємо вашу увагу на те, що обробка ваших персональних даних включає аналіз вашого профілю користувача або клієнта в цілях виявлення ваших уподобань і обліку при відправці вам інформації того, які товари і послуги в найбільшою мірою відповідають вашого персонального стилю. Наприклад, виходячи з вашої історії покупок і переглядів, ми будемо надсилати вам рекомендації товарів, які, з нашої точки зору, можуть бути вам цікаві. Якщо ви являєтесь зареєстрованим користувачем, вам буде доступна функція нагадування про замовлення, який ви не завершили;
  •  Пам’ятайте, що ви можете відмовитися від підписки у будь-який час без будь-яких додаткових витрат. Це можна зробити в розділі Платформи “розсилка”, а також дотримуючись інструкцій у кожному повідомленні. Якщо ви не хочете отримувати повідомлення, то ви можете відключити відповідну опцію у вашому мобільному пристрої;
  • Для проведення промоакцій (наприклад, для організації конкурсів, розіграшів або відправлення переліку товарів в наявності на адресу електронної пошти, вказану вами). Беручи участь у будь промоакції, ви даєте згоду на обробку тих чи інших персональних даних, які надаються вами виходячи з її характеру за допомогою таких засобів, як соціальні мережі або Платформа. У разі вашої участі у будь промоакції, вам будуть надані умови участі, які містять більш докладну інформацію про обробку ваших персональних даних;
  • Для розповсюдження серед користувачів Платформи або за допомогою наших каналів у соціальних мережах фотографій, які були вами опубліковані у відкритому доступі і в зв’язку з якими ви надали свою явно виражену згоду на використання для відповідної мети.

4. КОМУ МИ НАДАЄМО ДОСТУП ДО ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ.

Ми надаємо доступ до ваших даних постачальникам послуг, які надають нам допомогу або підтримку бренду BAGPACK або третім особам, розташованим на території Європейського Союзу, так і за його межами.

Детальніше:

Для досягнення цілей, зазначених у цій Політиці конфіденційності та використання файлів cookie, ми повинні забезпечити доступ до ваших персональних даних бренд BAGPACK, а також третім особам, які надають нам підтримку в наданні послуг, у тому числі:

  • фінансовим установам;
  • установам і службам, що займаються виявленням і попередженням
  • шахрайства;
  • постачальникам технологічних послуг;
  • партнерам і сервісним організаціям, що надають логістичні, транспортні
  • послуги і послуги по доставці;
  • компаніям, що надають послуги, пов’язані з обслуговуванням клієнтів;
  • партнерам сервісним організаціям, чия діяльність пов’язана з рекламою і маркетингом.

В цілях ефективного надання послуг деякі з цих установ розташовані за межами України і Європейської економічної зони, в країнах, які забезпечують рівень захисту даних, відмінний від України і Європейського Союзу, наприклад, Сполучені Штати Америки. Використовуючи нашу Платформу, ви даєте нам своє явно виражену згоду на передачу ваших персональних даних третім особам. В таких випадках ми інформуємо вас про передачу ваших персональних даних, з дотриманням необхідних заходів безпеки і забезпечуючи безпеку ваших даних.

Деякі з постачальників є сертифікованими учасниками Програми по захисту конфіденційності Privacy Shield. З зазначеної сертифікацією ви можете ознайомитися за наступним посиланням: https://www.privacyshield.gov/welcome

Щодо інших постачальників послуг ми застосовуємо стандартні договірні положення, схвалені Європейською Комісією, із змістом яких ви можетеознакомиться за наступним посиланням: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/modelcontracts-transfer-personal-data-third-countries_en

5. ВАШІ ПРАВА.

Ви маєте право на доступ до ваших персональних даних, а також їх виправлення або видалення. У ряді випадків ви можете скористатися також іншими правами, такими як право на заперечення проти використання або передачі даних, як детально описано нижче. Докладніше.

Ми рекомендуємо вам ознайомитися з повною версією нашої Політики конфіденційності та використання файлів cookie, представленої нижче, щоб отримати повне уявлення про те, яким чином ми будемо використовувати ваші персональні дані, а також про ваші права відносно ваших персональних даних.

Ми зобов’язуємося забезпечувати конфіденційність ваших персональних даних, а також необхідні умови для здійснення ваших прав. У разі необхідності ми можемо попросити вас надати нам копію документа, що посвідчує вашу особу.

Зокрема, незалежно від мети та юридичних підстав для обробки ваших даних, ви маєте наступні права:

  • Запитувати доступ до персональних даних, які знаходяться у нас на зберіганні. Нагадуємо вам, що якщо ви є зареєстрованим користувачем Платформи, ви можете ознайомитися з цією інформацією у відповідному розділі вашого облікового запису.
  • Вимагати внесення виправлень і змін у персональні дані, які знаходяться у нас на зберіганні. Звертаємо вашу увагу, що якщо ви є зареєстрованим користувачем Платформи, то ви можете змінювати або оновлювати ваші персональні дані у відповідному розділі вашого облікового запису на Платформі. Звертаємо вашу увагу на те, що надаючи нам доступ до ваших персональних даних допомогою будь-яких коштів, ви повинні гарантувати їх точність і достовірність, а також повідомляти нас про їх зміни. Ви несете відповідальність за шкоду, заподіяну Платформі або особі, яка відповідає за Платформу, або будь-якій третій особі, в разі нам повідомлення неправдивої, неточної або неповної інформації під час реєстрації. Звертаємо вашу увагу на те, що, як правило, від вас вимагається надати нам тільки ваші персональні дані не дані, а третіх осіб, за винятком тих випадків, коли Політикою конфіденційності та використання файлів cookie передбачено інше.
  • Запитувати видалення ваших персональних даних, в тих випадках, коли вони більше не потрібні для цілей, для яких нам необхідно було обробляти їх, як зазначено вище, або у випадках, коли ми більше не маємо законними підставами на їх обробку.
  • Вимагати вилучення або обмеження обробки ваших персональних даних. Це означає, що в певних випадках, ви можете запитати призупинення обробки ваших даних або їх зберігання протягом більш тривалого часу, ніж це необхідно.

Якщо ви дали нам свою згоду на обробку ваших даних в будь-яких цілях, то ви також маєте право відкликати свою згоду в будь-який момент. Деякі з обставин, в силу яких ви можете відкликати свій дозвіл, викладені в розділі 2, де представлені мети обробки ваших персональних даних.

У випадках, коли ми маємо законним правом на обробку ваших персональних даних на підставі вашої згоди або в цілях договору, як зазначено в розділі 3, ви також маєте право запросити передачу ваших персональних даних. Це означає, що ви будете мати право на отримання наданих нам персональних даних у структурованому, універсальному і машиночитаемом форматі, а також на передачу їх іншим установам безпосередньо, без будь-яких перешкод з нашого боку.

Крім того, в тих випадках, коли обробка даних заснована на наших законних інтересах, ви також маєте право заперечувати проти обробки ваших персональних даних.

Нарешті, ми інформуємо вас про те, що у вас є право подавати скарги в контрольні органи, відповідальні за захист персональних даних, зокрема, в наступні установи:

Іспанське агентство з захисту даних https://www.agpd.es/portalwebAGPD/index-idesidphp.php), – Уповноважений з прав людини Верховної Ради України (http://www.ombudsman.gov.ua/)

Звертаємо вашу увагу на те, що незалежно від будь-яких умов, викладених у цьому документі, ви зберігаєте за собою всі права, передбачені Законом України “Про захист персональних даних”.

7. ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ, КОЛИ ВИ НАДАЄТЕ НАМ ДАНІ ТРЕТІХ ОСІБ

Ми пропонуємо опції або послуги, які вимагають від нас обробки персональних даних третіх осіб, які вам необхідно надати. Якщо ви надаєте нам персональні дані третіх осіб, то ви підтверджуєте, що ви поінформували цих осіб про цілі і способи обробки їх персональних даних.

8. ЗМІНИ В ПОЛІТИЦІ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА ВИКОРИСТАННЯ ФАЙЛІВ COOKIE

Ми можемо на свій розсуд вносити зміни у зміст даної Політики конфіденційності та використання файлів cookie. У цьому випадку ми повідомимо вас про зазначені зміни, використовуючи для цього ті або інші функції Платформи (наприклад, банер, спливаюче повідомлення або push-повідомлення). Крім того, ми можемо направити відповідне повідомлення на вашу адресу електронної пошти у випадках, коли здійснюються зміни так чи інакше пов’язані із захистом вашої конфіденційності, щоб ви мали можливість ознайомитися з зазначеними змінами і при бажанні відмовитися або відписатися від будь-якої послуги або опції. Ми рекомендуємо вам періодично переглядати Політику конфіденційності та використання файлів cookie на випадок можливих змін, а також змін і поліпшень в інтерактивному режимі. Даний документ постійно знаходиться у вільному доступі на нашому Веб-сайті та в нашому Додатку.

9. Інформація про фото COOKIE

 Ми використовуємо файли cookie та інші аналогічні засоби для більш зручного використання нашої Платформи, щоб отримувати інформацію про взаємодію користувача з Платформою, а також, в певних випадках, щоб мати можливість показувати вам рекламу, виходячи з ваших попередніх переглядів.  Будь ласка, ознайомтеся з інформацією про файли cookie, щоб отримати більш точне уявлення про них і про інших інструментах, котори е ми використовуємо, а також про їх призначення та інших даних, які можуть бути вам цікаві.

Інформація про файли cookie

Що таке файл cookie? Cookie — це невеликий текстовий файл, який веб-сайт розміщує на вашому комп’ютері, телефоні або іншому пристрої для збору інформації про вашу навігації по веб-сайту. Такі файли використовуються для більш ефективної навігації та поліпшення роботи сайтів і не шкодять вашому комп’ютеру.

В даному документі застосовується загальний термін “файли cookie”, оскільки вони являють собою основний спосіб зберігання інформації на цьому Веб-сайті. Тим не менш, з тими ж цілями, що і файли cookie, також використовується і локальне сховище браузера. Вся інформація, включена в цей розділ, також застосовна до цього локального сховища.

Для чого на Веб-сайті використовуються файли cookie? Файли cookie є невід’ємною частиною функціонування нашого Веб-сайту. Основна мета файлів cookie — зробити взаємодію з Веб-сайтом більш ефективним. Наприклад, вони використовуються для запам’ятовування ваших уподобань (мова, країна і т. д.) під час перегляду Веб-сайту, а також при кожних наступних відвідинах. Інформація, яка збирається у файли cookie, також дозволяє нам покращувати Веб-сайт за допомогою аналізу кількості відвідувань і використання шаблонів, адаптації Веб-сайту до індивідуальним інтересам користувачів, прискорення пошуку і т. д. В деяких випадках, за умови попередньої згоди з вашого боку, ми можемо використовувати файли cookie, теги або інші аналогічні засоби для отримання інформації, яка дозволяє нам показувати рекламу (на нашому Веб-сайті, веб-сайтах третіх сторін або будь-якими іншими засобами) на основі аналізу ваших навігаційних переваг.

Для чого на цьому Веб-сайті файли cookie НЕ використовуються? Ми не використовуємо файли cookie для зберігання конфіденційної інформації, яка дозволяє встановити вашу особистість, зокрема, вашу адресу, пароль, дані кредитної або дебетової карти і т. д.

Хто використовує інформацію, що зберігається у файлах cookie? Інформація, що зберігається у файлах cookie з нашого Веб-сайту, використовується виключно нами, за винятком тих файлів, які вказані нижче як “сторонні файли cookie використовуються і контролюються зовнішніми організаціями, з якими ми співпрацюємо для покращення наших послуг і роботи нашого Веб-сайту. Основними послугами, для яких використовуються “сторонні файли cookie”, є отримання статистичних даних про доступ до Веб-сайту та забезпечення безпеки здійснюються платіжних операцій.Як можна уникнути використання файлів cookie на цьому Веб-сайті?  Якщо ви хочете відмовитися від використання файлів cookie на даному Веб-сайті, з урахуванням вищезазначених обмежень, то вам необхідно спочатку відключити використання файлів cookie у вашому браузері, а потім видалити збережені у вашому браузері файли cookie, пов’язані з даними Веб-сайтом.  Ви можете використовувати цю опцію для відмови від використання файлів cookie в будь-який час.

 Як відключити і заборонити використання файлів cookie?  Ви можете в будь-який час обмежити, заблокувати або видалити файли cookie цього Вебсайту, змінивши конфігурацію свого браузера відповідно до наведених нижче інструкціями.  Хоча параметри браузерів і розрізняються, конфігурація файлів cookie зазвичай здійснюється в меню “Налаштування” або “Інструменти”.  Детальну інформацію про налаштування файлів cookie у вашому браузері см. В меню “Довідка” самого браузера.